Verzending en retourneren


Vintous streeft ernaar om producten die voor 15:00 uur besteld en betaald zijn, dezelfde dag nog te versturen. In het geval van backorder of leveringsproblemen zult u hier per e-mail van op de hoogte gesteld worden.


PostNL

De verzending wordt verzorgd door PostNL. Bij orders boven de € 50,– is de verzending gratis. Er worden verzendkosten gerekend van € 5,75 op orders van minder dan € 50,–. Nadat het pakket verzonden is, krijgt u een tracking code opgestuurd, waarmee u het pakket kan traceren in het leverproces.

14 dagen niet goed geld terug garantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, 
zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Vintous geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht dient u altijd eerst contact met onze klantenservice op te nemen met via info@vintous.nl. U ontvangt dan informatie over de verdere procedure.

Heeft u ons laten weten dat u uw aankopen wilt retourneren dan zullen we uiterlijk binnen 14 dagen uw aankoopbedrag terug storten. Deze 14 dagen termijn gaat in op de dag dat u heeft aangegeven te willen retourneren. Na retourontvangst van uw aankoop ontvang u het aankoopbedrag retour.

Retourformulier
Download hier ons formulier voor het retour sturen van uw aankoop. 
Vul dit formulier duidelijk in en doe het formulier bij uw retourzending. U kunt deze sturen naar onze postbus.

Retouradres:
Vintous
van Dalenlaan 392
2082 VR  Santpoort ZuidProduct defect of beschadigd bij ontvangst

Indien het bestelde product bij ontvangst beschadigd is, dient u zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen contact met ons op te nemen. Wij zullen dan ons uiterste best doen om een passende oplossing te bieden.